Med en äldre villas charm

Hotell Hilda har åtta dubbelrum, tre superiorrum och ett enkelrum. Vårt hotell har en äldre villas charm och inget rum är likt det andra men alla rum är utrustade med badrum och dusch.

Frukost & käk
Frukost ingår alltid hos oss och serveras måndag-fredag mellan kl. 07.00-10.00, lördag-söndag mellan 07:30-10. Bar finns på Kallskänken med bistro där servering är öppen söndag-tisdag mellan 16.00-20.00, onsdag-lördag 16.00-21.00. Läs mer om allt på Kallskänkens hemsida.

Besök gärna Restaurang Postgatan, belägen tvärs över gatan för riktigt goda Smapas (småländsk tapas)! Besök Postagans hemsida för mer information och bordsbokning.

Incheckning & utcheckning
Incheckning sker via restaurangen Kallskänken måndag-lördag 15:00-20.00,  sön- helgdagar checkar du in manuellt med en kod efter 19:00, (likaså gäller efter 20.00 mån-lör). Eftersom hotellet är så pass litet är det obemannat nattetid, ingång till hotellet sker då via kortläsaren utanför huvudentrén. Men det är ju inte så att vi försvinner upp i rök, vi bor precis över gatan! Utcheckningen sker innan 11.00.

Hundar?
Vi älskar hundar, men dessvärre är dom inte tillåtna på våra hotellrum men däremot i vår restaurang.

En god natts sömn och bra käk

Hotellet ligger vägg i vägg med Kallskänken, där serveras vi egengjort käk med kärlek och framförallt vår berömda steugnspizza måndag-söndag samt en och annan kul öl i internationell miljö.

Kallskänken