VARMT VÄLKOMMEN!

Varmt välkommen till kustpärlan Kalmar och vårt Hotell Hilda!

Vi hoppas att er resa hit har varit bekväm och vi ser fram emot att göra allt för att ni ska trivas hos oss och uppleva det bästa av Kalmar.

Lite nyttig information

Frukost serveras i vår frukostdel, “Mormors”, måndag – fredag kl. 07.00-10.00 & lördag – söndag kl. 07.30-10.00.

Behöver du äta frukost tidigare säg till så ordnar vi det!

Utcheckning kl. 11.00 i bistron. Behöver ni förvara ert bagage? Inga problem, säg till vid utcheckning så tar vi hand om era väskor.

Wifi finns tillgängligt om du behöver koppla upp dig till vårt nätverk. Logga in med användarnamn Hotellhilda och lösenord samsas17.

Lunch serveras måndag – fredag 11.00-14.00 i vår bistro på Kallskänken. Våra kockar i köket presenterar en ny meny varje vecka med olika alternativ varav en vegetarisk, en kötträtt samt en fiskrätt (från och med tisdag). Under lunchen serveras även vår berömda pizzameny.

Vår DELI – eller bara sugen på godis, något svalkande att dricka eller kanske något annat gutt. Här finns massvis med gottigheter men även nyttiga sallader, mackor och smörrebröd.

Kvällshäng med oss och prova våra magiska pizzor! På kvällen dukar vi upp borden och tänder ljusen. Vågar du prova vår smörgåstårtepizza? Tips, boka bord då vi är väldigt populära!

www.kallskanken.nu

Postgatan är vår systerkrog som ligger tvärs över gatan! Njut av prisbelönt mat och dryck i en lite mer harmonisk miljö. Vi hjälper gärna till att boka bord!

www.postgatan.nu

Pling! Behöver du komma i kontakt med oss i bistron/receptionen, ring 0480-169 50.

Är det brådskande ring vårt journummer 0480-165 75.